nike-revolutie-sportbril-1
nike-revolutie-sportbril-2
vaporwing-elite-3
vaporwing-elite-4

Nike Running brillen zijn de sportbrillen van de toekomst

De evolutie is begonnen. De Nike Running Collectie is de toekomst van sportbrillen. De revolutionaire technologie brengt eyewear design naar een nieuw tijdperk. Geïnspireerd op astronauten en geïnformeerd door atleten, doorbreekt deze Nike zonnebrillencollectie alle grenzen van snelheid en comfort.

Nike Vaporwing Elite & Nike Vaporwing zonnebrillen 


Slank en ultralicht, dat zijn de Nike Vaporwing Elite & Nike Vaporwing zonnebrillen. Deze zonnebrillen zijn voorzien van innovatieve brillenglazen, inclusief glashoeken die speciaal ontworpen zijn voor de beste snelheid. Het glas biedt u een breed uitzicht met beschermende dekking in alle omstandigheden.

Nike Tailwind & Tailwind Swift zonnebrillen

De Nike Taildwind & Tailwind Swift zonnebrillen hebben een licht design. Deze brillen zitten super comfortabel en zullen uw snelheid niet vertragen, mijl na mijl. Superieure helderheid en de juiste ventilatie helpen u gefocust te blijven tijdens uw sportprestaties.

Nike Bandit zonnebrillen

De Nike Bandit zonnebrillen zijn perfect voor tijdens het hardlopen. Deze brillen zijn licht van gewicht en de ventilatie is perfect gedurende een sprint.

Neem een kijkje bij ons in de winkel naar de toekomst van de sportbrillen. Nike gaat uw sportprestatie verbeteren!

nike Vaporwing_Elite naast artikel


Top