Europees Sociaal Fonds

Ons bedrijf kent een rijke historie. We groeien hard en onze ambities zijn groot. Onze medewerkers hebben aangegeven dat ze graag mee willen groeien samen met ons bedrijf. Ze zien kansen voor zichzelf maar ook voor onze organisatie. Wij investeren daarom continu in onze medewerkers en in het optimaliseren van de interne organisatie.

Samen met de medewerkers willen wij een leercultuur binnen de organisatie creëren die bijdraagt aan een verhoogde productiviteit en meer betrokkenheid van de medewerkers. Wij zijn maatschappelijk betrokken en hechten grote waarde aan de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Het Europees Sociaal Fonds stelt ons (met financiële steun) in staat om een duurzaam inzetbaarheidsproject te lanceren. Tijdens dit onderzoek zullen we onderzoek laten verrichten naar de duurzame inzetbaarheid van al onze medewerkers. Het doel is het verder ontwikkelen van onze organisatie waarin betrokkenheid, productiviteit, samenwerken en continu ontwikkelen centraal staan.

In samenwerking met Cum Laude Coaching & Advies wordt het onderzoek verricht. In dialoog met de medewerkers en directie wordt er een implementatieplan op het gebied van duurzame inzetbaarheid opgesteld. Cum Laude Coaching & Advies ondersteunt ons bij het realiseren van het implementatieplan. Door terug te gaan naar de kern en door zakelijke en persoonlijke doelstellingen op elkaar af te stemmen, ontstaat er een duurzame koppeling van persoonlijke ambities met de zakelijke doelen van de organisatie, de directeur en de medewerkers. Dit vormt de basis voor een goede interne organisatie waarin medewerkers met plezier kunnen werken en waar groei en ontwikkeling centraal staan.


Top