theo-1100x475

Theo by James brillen bij Alferink Optiek

Wat begon als een kattebelletje… op een bestelbon, groeide uit tot dé slogan van het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk: theo loves you. Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat theo doet, elke beslissing die theo neemt en elke collectie die theo lanceert. 

Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, besloten in 1987 zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam theo. Waarom? Wel, heel eenvoudig: ze wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten. In 1989 waren de eerste theo brillen een feit. En baanbrekend waren ze alleszins. De daaropvolgende collecties vonden steeds gemakkelijk hun weg naar de consument. Vandaag, meer dan 20 jaar later, wordt theo verkocht in 1400 winkels verspreid over een 50-tal landen... en theo ziet ze allemaal graag!

Designer James van Vossel

Voor de derde keer werkt het Belgische brillenmerk theo samen met designer James Van Vossel. Opnieuw kwam James met iets geweldigs, schijnbaar en eenvoudig. But there’s more to it than meets the eye...

Alferink Optiek in Heesch biedt u de collecties van theo brillen aan. Komt u bezoekje brengen aan ons?

Hoose-optiek-Artikel-afbeelding-Naast-artikel-Theo-by-james-V2


Top