adidas-sport-eyewear-vario-eerste-beeld
adidas-sport-eyewear-vario-2
adidas-sport-eyewear-vario-3
adidas-sport-eyewear-vario-1
adidas-sport-eyewear-vario-4
adidas-sport-eyewear-vario-5

Nieuwe Vario-brillenglazen van adidas Sport eyewear: één dag, één lens

Het klimaat is wispelturig en stelt ons voor aan verschillende licht- en weersomstandigheden. De nieuwe Vario-glazen van adidas Sport eyewear veranderen daarom mee met het weer en bieden haarscherp zicht in alle omstandigheden. Elke dag, de hele dag.

Met Vario is het niet langer nodig om van bril te wisselen. Deze nieuwe fotochromatische brillenglazen kunnen binnen 20 seconden automatisch omschakelen van stralend wit naar zeer donker. Kortom, van hardlopen onder een stralend blauwe lucht tot een nachtelijke mountainbike race: Vario glazen zijn altijd de juiste keuze voor optimaal zicht en optimale prestaties.

7 modellen met Vario-glazen


Vario-glazen met een antifog laag zijn verkrijgbaar in 7 modellen uit het hele adidas Sport eyewear-assortiment, inclusief de vederlichte evil eye evo, halfrim en tycane monturen met extreme curves, gemaakt voor atleten die voor hun uitrusting vertrouwen op een totale bescherming tegen elk weertype. De fluorescerende details aan de veren en op de zweetband van de evil eye evo en de evil eye halfrim zorgen voor een betere zichtbaarheid van de sporter in het donker.

Wilt u niet al te vaak wisselen van sportbril, bent u een buitensporter die vaak te maken heeft met diverse weersomstandigheden? Alferink Optiek in Heesch stelt u dan graag voor aan de Vario-brillenglazen van adidas Sport eyewear.

adidas sport eyewear vario naast artikel


Top