dutz-acetaat-2017-1
dutz-acetaat-2017-2

Nieuwe acetaat brillen van Dutz

De Dutz acetaat collectie is dit seizoen geïnspireerd door de laatste looks van de hedendaagse catwalks. De collectie bestaat uit eigentijdse materialen, opvallende patronen en diverse modekleuren.

De acetaat brillen draaien om kleur, fused geometrics en kleurverlopen. Dit zijn we ook gewend van het Nederlandse merk Dutz. Lekker eigenwijs, modebewust, maar nooit over de top.

Pantone pallet

De modekleuren uit het Pantone pallet variëren van optimistisch tot sprankelend. De kleuren groen en blauw zijn zeer belangrijk binnen deze collectie, maar de tinten oranje, bruin, geel en roze zijn ook terug te vinden in het Pantone pallet. Alles draait om kleur. De gedurfde combinaties maken de brillen speels.

Fused Geometrics

De acetaat monturen zijn retro en modern tegelijk. De grafische motieven en optische lijnen zorgen voor een optimistische uitstraling.

Blurred out

Een grote trend dit jaar is de blurred out (overloop van kleuren). Dutz heeft gebruik gemaakt van de ombré kleurenoverloop. De overlopende kleurschakeringen worden in allerlei tinten, richtingen en vormen toegepast. Dit zorgt voor meer diepte in de bril en creëert een spannende twist.

We snappen heel goed dat u de bril eerst wilt zien. In het echt ziet u immers pas hoe kwalitatief het product is. Stijlvol, kleurrijk en elegant, dat is Dutz: het brillenmerk van eigen bodem. 

dutz acetaat 2017-naast


Top