dutz-ronde-monturen-2017
dutz-ronde-modellen-1
dutz-ronde-monturen-2
dutz-ronde-monturen-3
dutz-eyewear-hoofd-7-artikel-november-1
dutz-eyewear-hoofd-8-artikel-november
dutz-eyewear-hoofd-9-artikel-november
dutz-ronde-monturen-losse-bril-1
dutz-ronde-monturen-losse-bril-2

Ga voor een hippe, ronde bril van Dutz!

Ronde brillen winnen al een aantal seizoenen aan populariteit in de modewereld. De ronde bril is eigenzinnig, modern, een tikkeltje retro en trekt de aandacht. Dutz heeft de ronde bril al langer in het vizier en heeft dit model in hun laatste collectie dan ook in een bijzonder jasje gestoken.

Ronde brillen van Dutz: kleurrijk en gedurfd

Dutz staat al bekend om hun bijzondere, vaak kleurrijke brillen. Voeg daar gedurfde combinaties en kleurgebruik aan toe en u krijgt een unieke, opvallende én hippe bril. De ronde brillen van Dutz verrassen met gedurfde metaalconstructies, uitgesproken kleuren en bijzondere combinaties van geborsteld materiaal en kleurrijk acetaat. Een ronde bril van Dutz is daarnaast ook te verkrijgen als panto met een dubbele brug en opvallende kleuraccenten. Een panto bril is boven ovaal afgeplat en onder rond. Deze bril past bij vrijwel alle gezichtsvormen!

Hippe ronde vormen

Ronde brillen worden vaak gezien als de hippere variant van de ‘nerdy’ brillen. De cirkelvormige monturen van Dutz passen over het algemeen goed bij een wat meer vierkante gezichtsvorm. De ronde bril is al jaren favoriet bij Hollywoodsterren zoals Johnny Depp en Woody Allen.

Bent u benieuwd of een ronde bril ook past bij uw gezicht? Kom de bijzondere modellen van Dutz dan vrijblijvend eens proberen bij Alferink Optiek in Heesch. Onze medewerkers adviseren u graag!

 

Dutz-eyewear-naast-artikel-november


Top