Briljant_reservebril_FB3

Een reservebril: een must voor op vakantie!

Wist u dat…
 Om veilig auto te rijden, het belangrijk is om een reservebril of -lenzen in de auto te hebben. In landen als Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland is dit zelfs verplicht. U heeft bij ons al een reservebril op sterkte vanaf 119,- euro!

Paspoort? Check! Reservebril? Check!

In veel Europese landen is het verplicht om in de auto een reservebril bij u te hebben. Gaat u deze zomer met de auto naar een vakantiebestemming in Frankrijk of Spanje, dan moet u zorgen voor een extra exemplaar voor in de auto.

Veiligheid in de auto

Veel Nederlanders gaan op vakantie met de auto. Lange autoritten vragen echter veel van de ogen. Hierbij is tweederde van de automobilisten weleens in een gevaarlijke situatie gekomen door slecht zicht. Belangrijkste oorzaken hiervan zijn hevige regen, verblinding door de zon en mist. Het is daarom belangrijk om naast een goede eerste bril of uw lenzen, ook een reservebril in uw auto te hebben. Als u uw bril of lenzen kwijtraakt of beschadigt en toch achter het stuur kruipt, komt immers de rijvaardigheid in gevaar.

Altijd een reservebril mee
 voor maar 119 euro*

De meeste bril- of lensdragers zijn niet op te hoogte van het feit dat u in veel Europese landen verplicht bent om een reservebril in de auto te hebben.  Als u op vakantie gaat in landen als Frankrijk, Oostenrijk,  Zwitserland, Duitsland, Portugal of Spanje wordt een reservebril ten zeerste aangeraden. In deze landen worden namelijk regelmatig boetes uitgedeeld aan automobilisten, die geen reservebril bij zich hebben. Ook voor uw eigen veiligheid is het van belang dat u zorgt dat u een reservebril heeft, voordat u de auto in stapt naar uw vakantiebestemming. Tip: Als u eenmaal bent aangekomen op de bestemming, zorg ervoor dat u de bril uit (het dashboardkastje van uw) auto haalt. Het kan daar op een warme dag zo heet worden dat het montuur en/of glazen kunnen vervormen.

Kom gezellig langs bij ons in de winkel en profiteer van onze lage prijzen. * U heeft namelijk al een (reserve)bril op sterkte vanaf 119,- euro! En daglenzen al vanaf 1 euro per dag! Graag tot ziens!

Kom langs in de winkel


Lees meer over onze brillen


Top