dutz-collage-2016-1
dutz-collage-2016-2
dutz-collage-2016-3
dutz-collage-2016-4
dutz-collage-2016-5
dutz-collage-2016-6

Dutz Eyewear & de catwalk

De brillen van Dutz Eyewear hebben allemaal een ‘knipoog’. En het mooie van dit merk is, dat deze ‘knipoog’ niet eens opvalt. Dat wilt zeggen: toegankelijke brillen voor iedereen, die toch aparte en kleurrijke details bevatten omdat het op een subtiele manier in het montuurtje is verwerkt. Larissa heeft voor een dag Dutz Eyewear getest, want zij komt graag modieus voor de dag.

“Ik bekijk altijd de laatste trends en wil graag op de hoogte gehouden worden, betreft de catwalk looks. Dutz Eyewear filtert de trends van de catwalk en verwerkt dit in zijn collectie. Én daarom vind ik Dutz een interessant merk, het past helemaal in mijn straatje.”

Dutz is écht een naam! De brillen worden met de hand gemaakt en zijn van acetaat of staal. Elk montuur is in verschillende kleuren te verkrijgen.

“De brillen zitten comfortabel en hebben wel wat grappigs. De kleuren, de patronen, het is vrolijk! Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Én dat is wat ik doe met Dutz Eyewear op mijn neus. Het voelt goed dat ik een bril op heb dat fashion uitdraagt. Want óók een bril is een mode-accessoire.”

Zo kleurrijk, zo onderscheidend. Soms zo anders, maar bovenal: So Dutz! U bent van harte welkom om de brillen te passen, net als Larissa.

dutz eyewear bm najaar 2016-naast


Top