dutz-2017-hoofd01
dutz-2017-hoofd02
dutz-2017-hoofd03
dutz-2017-hoofd04
dutz-2017-hoofd05

Brillen van Dutz Eyewear: van nostalgische cateye tot moderne geometrie

Voor de nieuwste collectie brillen van Dutz Eyewear hebben de ontwerpers zich laten inspireren door uiteenlopende stijlen. Tijdens de afgelopen Fashion Week waren veel nieuwe trends duidelijk te onderscheiden op de catwalks, van nostalgische bloemenprints tot de Bretonse streep en minimalistische vormen. Niet alleen op de catwalk, maar ook op de straten kwamen bijzondere nieuwe modebeelden voorbij. Zo zijn er veel warme kleuren te zien, maar speelt rood nog altijd de hoofdrol. Al deze trends zijn doorvertaald naar de nieuwe Dutz Eyewear brillencollectie, die - zoals gewoonlijk - zeer kleurrijk is en bestaat uit brillen die in het oog springen.

Design bril van acetaat

Een bril met een subtiel en eenvoudig design of een extravagant montuur dat gesierd wordt met bloemenpatronen uit grootmoederstijd, de Dutz Eyewear collectie gaat alle kanten op en biedt dus voor ieder wat wils. Kies voor een chique cateye-montuur of voor een hypermoderne bril met minimalistische vormen. De verscheidenheid komt helemaal overeen met het huidige modebeeld, diversiteit is de norm en dat ziet u terug in de brillen! De brillen uit deze collectie zijn gemaakt van acetaat, een lichtgewicht materiaal dat tegen een stootje kan. Dutz Eyewear brillen voegen kleur aan uw leven!

Kinderbrillen

Dutz Eyewear Kidz brillen zijn gemaakt speciaal voor kinderen die graag opvallen. De vijf nieuwe brilmonturen beschikken ieder over een uniek design maar zijn allemaal even vrolijk en speels om te zien. Dankzij de stoere vormen, unieke kleurencombinaties en levendige patronen kan uw kleine zijn of haar gevoel voor stijl aan de wereld tonen. De Dutz Eyewear collectie heeft een bril voor ieder kind: van de urban hiphopper tot modieuze fashionista!

Be so Dutz, met een kleurrijke bril of montuur met hypermoderne vormen. De nieuwste collectie van dit hippe merk is verkrijgbaar bij Alferink Optiek in Heesch. Komt u gezellig langs?

Dutz bril


Top